HTML

tanárok

2010.08.26. 12:21 :: YoungGirl

Mindenki útálja őket,ez természetes.NÉha úgy érzem csak akkor van jó kedvük,ha adhatnak egy gyereknek beírást.Vagy akkor amikor mi dolgozatot írunk ők meg nyugodtam hátradőlnek a székükben,néha néha felállnak körül néznek,hogy lássák igazán szenvedünk-e.

De mégis úgy érzem a tanárokat nem csak útálni kell hanem UNDORODNI KELL TŐLÜK!!!"Kedvenc napom"az oszt.fotózás volt tavaly.Minden egyes tanár fel volt öltözve szépen,felvették a 60 éves cipőjüket,és kilátszott belőlük a sárga beszakadozott lábujjukörmük.De ez még nem  minden!Annyira imádom azokat akik ujjatlnaba jöttek a fotózásra,vagy csipkés a pólójuk,és belehet látni alá.DE ez més mindíg semmi!Megfogják a krétát,felemelik a kezüket,a vénasszony izmuk remeg mint egy kocsonya,és megcsillan a feket madárpók (hónaljszőr) a hónaljuk alatt.Néha elkezdek félni,hogy mi van ha a madárpók külön életet él,és mindenkit meg fog ölni a szagával!!!!!!!

Az a lényeg,hogy sose nézzetek erre a két hyelre:lábujjköröm,hónalj!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://younggirl.blog.hu/api/trackback/id/tr62249259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása